Σχετικά με αυτή την πολιτική

Effective date: 22 May 2018

Παίρνουμε στα σοβαρά την ιδιωτικότητά σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς ενώ χρησιμοποιείτε τις επιχειρηματικές σελίδες στον ιστότοπό μας και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την πολιτική. Για να σας διευκολύνουμε, την έχουμε χωρίσει σε μικρότερα τμήματα και σε μερικές μεγαλύτερες ενότητες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ενότητες, κάντε απλά κλικ στο σύνδεσμο ‘ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ’ στο τέλος κάθε περίληψης.

Η πολιτική αυτή περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα από τον ιστότοπο και παρέχει πληροφορίες για τις επικοινωνίες μάρκετινγκ σας. Επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά στοιχεία μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες, περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες βρίσκονται στον ιστότοπο μας. Η πολιτική αυτή δεν περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Experian θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν είσαστε ή γίνετε Business πελάτης της Experian.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτή την δήλωση απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη δήλωση απορρήτου ή δήλωση δίκαιης επεξεργασίας που μπορεί να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, ώστε να γνωρίζετε πλήρως τον τρόπο και τον λόγο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας. Αυτή η δήλωση απορρήτου συμπληρώνει τις υπόλοιπες δηλώσεις και δεν προορίζεται να τις αντικαταστήσει.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, plug-ins και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Όταν αναφερόμαστε στην ‘Experian’ σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου, εννοούμε την Experian ΕλλάδοςΑγ. Αλεξάνδρου 65, Τ.Κ. 17561, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, Ελλάδα, τηλ: +30 2167 006643, φαξ:+30 2167 006639.

Όταν αναφερόμαστε στην «Experian» σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου, εννοούμε την "Experian Holding Italia S.R.L", εταιρεία που έχει συσταθεί και είναι υφιστάμενη σύμφωνα με τους νόμους της Ιταλίας, ενεργώντας μέσω του ελληνικού υποκαταστήματός της, με έδρα την Αθήνα 65, Αγ. Αλεξάνδρου 17561 Παλαιό Φάληρο Ελλάδα, καταχωρημένο με αριθμό ΓΕΜΗ 123835801001, φορολογικού μητρώου 999714586, Φορολογικό γραφείο Παλαιού Φαλήρου.

Η Experian είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων που παρέχετε σε εμάς στον ιστότοπο www.experian.gr

Εάν υπάρχει οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε σίγουροι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο dpo.cee@experian.com.

Αυτή η έκδοση ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Μάρτιος 2019