Παίρνουμε στα σοβαρά το απόρρητό σας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς, ενώ χρησιμοποιείτε τις επιχειρηματικές σελίδες στον ιστότοπό μας και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτή την πολιτική. Για να σας διευκολύνουμε, την έχουμε σπάσει σε μικρότερα κομμάτια και σε μερικές μεγαλύτερες ενότητες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ενότητες, κάντε απλά κλικ στο σύνδεσμο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο τέλος κάθε περίληψης.

Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο. Επεξεργαζόμαστε επίσης προσωπικά δεδομένα στην Επιχειρησιακή Γραμμή Ανάλυσης Αποφάσεων.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτή την δήλωση απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη δήλωση απορρήτου ή δήλωση δίκαιης επεξεργασίας που μπορεί να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, ώστε να γνωρίζετε πλήρως τον τρόπο και τον λόγο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας. Αυτή η δήλωση απορρήτου συμπληρώνει τις υπόλοιπες δηλώσεις και δεν προορίζεται να τις αντικαταστήσει.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ
 
Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπό μας, σας συνιστούμε να διαβάζετε τη δήλωση απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Ποια είναι η Experian και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Όταν αναφερόμαστε στην Experian σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου, εννοούμε την Greek Branch of Experian Holding Italia S.r.l.

Η Experian είναι μέρος ενός ομίλου εταιρειών του οποίου η μητρική εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (EXPN) ως Experian plc. Ο όμιλος εταιρειών Experian έχει την εταιρική του έδρα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και τα επιχειρησιακά κεντρικά γραφεία του στην Costa Mesa της Καλιφόρνια και στο Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον όμιλο Experian στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.experianplc.com.

Η Experian είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε σε αυτόν τον ιστότοπο www.experian.gr και είναι εγγεγραμμένη στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων στην Ελλάδα.

Εάν υπάρχει οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε σίγουροι στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο emeagdpr@experian.com.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε

Θα πρέπει να σας ζητήσουμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας (μέσω των ιστοτόπων μας ή με άλλο τρόπο) και όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Εμείς ή τρίτα μέρη μας θα συλλέγουμε επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως τα cookies. Δείτε επίσης την Πολιτική για τα Cookies.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε ποια είδη προσωπικών πληροφοριών θα ζητήσουμε ή θα συλλέξουμε.

Στοιχεία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Όταν ζητάτε πληροφορίες για οποιεσδήποτε υπηρεσίες Experian από αυτόν τον ιστότοπο, θα σας ζητήσουμε να δώσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία επικοινωνίας ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα ή όλα τα παρακάτω: Πλήρες όνομα, όνομα εταιρείας, αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης, αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail επιχείρησης.

Θα διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή του ζητούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας. Για τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για 15 μήνες μετά την τελευταία σας αλληλεπίδραση μαζί μας.

Θα συλλέξουμε επίσης προτιμήσεις μάρκετινγκ, ώστε να γνωρίζουμε αν θέλετε ή όχι να ακούσετε από μας για σκοπούς μάρκετινγκ και αν ναι, με ποια κανάλια. Εάν ζητήσετε να εξαιρεθείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ B2B, θα διατηρήσουμε τις προτιμήσεις σας για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβετε επικοινωνίες μάρκετινγκ B2B στο μέλλον.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
Επίσης, συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα αυτόματα από την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας.
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε) ορισμένα ή όλα τα παρακάτω: Πώς συνδέεστε στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP), πώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, την ανάλυση της οθόνης, τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (όπως τα cookies - δείτε επίσης την Πολιτική για τα cookies), πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό της συσκευής, όπως το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και τα δεδομένα τοποθεσίας (πόλη, περιοχή της διεύθυνσης IP που χρησιμοποιήσατε κατά την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας).

ΆΛΛΟ
Επίσης, συλλέγουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες κατά την εγγραφή σας σε μια εκδήλωση της Experian. Αυτές θα περιλαμβάνουν διατροφικές απαιτήσεις, απαιτήσεις προσβασιμότητας και στέγασης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, επαφή έκτακτης ανάγκης. Συλλέγουμε μόνο τις ελάχιστες πληροφορίες που χρειάζονται για να οργανώσουμε την εκδήλωση και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας στην εκδήλωση.

Αυτές οι πληροφορίες θα μοιραστούν από την Experian με τρίτους, στους οποίους αναθέτουμε να βοηθήσουν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, όπως ξενοδοχεία για να κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας. Όταν το κάνουμε αυτό, θα λάβουμε μέτρα, μεταξύ άλλων με τη θέσπιση κατάλληλων συμβατικών συμφωνιών, για να εξασφαλίσουμε ότι όλες αυτές οι οντότητες θα διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και ασφαλή. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της εκδήλωσης.

Συγκεντρωτικά δεδομένα
Επίσης, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε Συγκεντρωμένα δεδομένα, όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα για οποιοδήποτε σκοπό. Συγκεντρωμένα δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα στο δίκαιο δεδομένου ότι τα δεδομένα αυτά δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να συγκεντρώσουμε τα Δεδομένα χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία του ιστότοπου. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε Συγκεντρωτικά δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, θεωρούμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα δήλωση απορρήτου.
 


Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με πολλούς τρόπους για να κάνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε σε τι θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες:


Για να σας επιτρέψουμε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν και για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας. Θα τις μεταβιβάσουμε στην αρμόδια ομάδα πωλήσεων που είναι υπεύθυνη για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την υποστήριξη πελατών
Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να είμαστε σε θέση να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την υποστήριξη πελατών που σας παρέχουμε (π.χ. όταν έχετε ερωτήσεις ή όταν ξεχάσετε τις πληροφορίες σύνδεσης)

Για σκοπούς εσωτερικής κατάρτισης
Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μας έχει τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για να διασφαλίσει ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε εσάς όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας

Για αναφορές και αναλυτικούς σκοπούς
Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για αναφορές και αναλυτικούς σκοπούς (π.χ. πόσοι από τους πελάτες μας βρίσκονται στο βόρειο ή νότιο τμήμα της χώρας) για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε τα κατάλληλα επίπεδα υποστήριξης στους πελάτες μας

Για μάρκετινγκ και έρευνα αγοράς
Εάν μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχετε υποβάλει μέσω του ιστοτόπου μας για μάρκετινγκ και έρευνα αγοράς, αν πιστεύουμε ότι ένα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις προσφορές μας είναι κατάλληλα με εσάς. Μπορεί να επικοινωνήσουμε για αυτά μαζί σας μέσω e-mail, SMS, στο τηλέφωνο ή ταχυδρομικά. Εάν η σύμβασή σας με την Experian έχει τελειώσει, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προσφέρουμε την ίδια ή διαφορετική υπηρεσία ή προϊόν. Οποιαδήποτε επικοινωνία θα σας στείλουμε σχετικά με αυτά θα περιλαμβάνει την επιλογή να καταργήσετε την εγγραφή σας, ώστε να μην επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας.
Στην πραγματικότητα, όλες οι επικοινωνίες μάρκετινγκ θα περιλαμβάνουν την επιλογή να καταργήσετε την εγγραφή σας, ώστε να μην επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον.

Η Experian μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένους πελάτες και να τους καλέσει να συμμετάσχουν σε έρευνα αγοράς. Εάν αποδεχτείτε αυτή την πρόσκληση, θα χρησιμοποιήσουμε τα σχόλια που μας δίνετε για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η πρόσκληση θα περιλαμβάνει τη επιλογή μη συμμετοχής σε μελλοντικές έρευνες.

Για να διατηρήσουμε τα αρχεία μας και άλλους διοικητικούς σκοπούς
Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρούμε πλήρη και ενημερωμένα αρχεία για τους τρόπους με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και άλλες επιχειρησιακές δραστηριότητες και ως εκ τούτου θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για τήρηση αρχείων, ενημερώσεις και γενικούς διοικητικούς σκοπούς.

Για να σχεδιάσουμε και να εκτελέσουμε εκδηλώσεις της Experian
Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις που εκτελούμε, να διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί ομαλά και να διασφαλιστεί ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία όταν παρακολουθείτε.


Για παράπονα και επίλυση διαφορών
Αν και θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που παρέχουμε και ότι δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να παραπονεθείτε, αν παραπονεθείτε, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το παράπονό σας και να το φέρουμε εις πέρας.

Για να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία
Όπως και κάθε άλλη επιχείρηση, οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε με πολλούς νόμους και κανονισμούς. Εφόσον είναι απαραίτητο, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στο βαθμό που απαιτείται για να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με αυτές τις απαιτήσεις.


Περαιτέρω χρήσεις των προσωπικών σας πληροφοριών που δεν περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Εάν χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για σκοπούς που δεν αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, υποσχόμαστε να σας ενημερώσουμε που ακριβώς θα τις χρησιμοποιήσουμε προτού προχωρήσουμε και τις χρησιμοποιήσουμε.


Ποιες είναι οι νομικές βάσεις για τη διαχείριση προσωπικών πληροφοριών μέσω αυτού του ιστότοπου;

Συγκατάθεση
Όπου συλλέγουμε άλλες πληροφορίες από εσάς, όπως όταν χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστότοπό μας ή μερικές φορές τα τρίτα μέρη τα συλλέγουν για λογαριασμό μας. Θα σας ζητηθεί να δώσετε τη συγκατάθεσή σας πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Εάν επιλέξετε να μην δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή αργότερα να καταργήσετε τη συγκατάθεσή σας, αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά μας να παρέχουμε σε εσάς τις υπηρεσίες που θέλετε. Μπορεί επίσης να βασιστούμε στη βάση της συγκατάθεσης για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ.

Έννομα συμφέροντα
Στην Ελλάδα, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες, όταν τα οφέλη από αυτό δεν αντισταθμίζονται από τα συμφέροντα ή τα θεμελιώδη δικαιώματα ή τις ελευθερίες των προσώπων στα οποία αναφέρονται τα δεδομένα. Ο νόμος ονομάζει αυτή την προϋπόθεση "Έννομα συμφέροντα" για επεξεργασία. π.χ.:

• Βοήθεια για την πρόληψη και τον εντοπισμό εγκλημάτων, όπως η απάτη και το ξέπλυμα χρήματος. Η απάτη και η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες επιβαρύνουν την Ελληνική οικονομία με πολλά δισεκατομμυρία ευρώ κάθε χρόνο. Το κόστος αυτό μετακυλίεται τελικά στο κοινό με τη μορφή υψηλότερων τιμών. Βοηθώντας να αποφευχθεί η απάτη, όπως η κλοπή ταυτότητας, βοηθούμε να σταματήσει αυτό το ενδεχόμενο.
Συμμόρφωση/υποστήριξη συμμόρφωσης με νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.
Πρέπει να συμμορφωνόμαστε με διάφορες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις. Επιπλέον, οι υπηρεσίες που παρέχουμε βοηθούν άλλους οργανισμούς να συμμορφώνονται με τις δικές τους νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις. Για παράδειγμα, η Experian εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς.

Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σε ποιους από τους παραπάνω νομικούς λόγους στηριζόμαστε κατά την επεξεργασία των πληροφοριών σας:


Για να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητά του και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που θέτετε, βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος.

Αυτά τα προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για επικοινωνία, την ερώτησή σας, το αίτημα για περισσότερες πληροφορίες ή το αίτημα για να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση της Experian.

Για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την υποστήριξη πελατών βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελάτη.

Για σκοπούς εσωτερικής κατάρτισης βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνετε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελάτη.

Για σκοπούς αναφοράς και ανάλυσης, βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος. Αυτό θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε τα κατάλληλα επίπεδα υποστήριξης στους πελάτες μας.

Για τις επικοινωνίες μάρκετινγκ B2B της Experian βασιζόμαστε στη νομική βάση της συγκατάθεσης που δίνετε τη στιγμή που επικοινωνείτε μαζί μας. Εάν έχουμε ήδη μια υπάρχουσα επιχειρηματική σχέση μαζί σας, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη νομική βάση των έννομων συμφερόντων. Μπορείτε να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή από τη λήψη αυτών των επικοινωνιών μάρκετινγκ B2B επισκεπτόμενοι τη σελίδα http://go.experian.com/EMEA-CEN-Preferences


Για την έρευνα αγοράς βασιζόμαστε στη νομική βάση της συγκατάθεσης που δίνετε τη στιγμή που επικοινωνείτε μαζί μας. Κάθε πρόσκληση για παροχή των σχολίων σας θα περιλαμβάνει την επιλογή να μην συμμετέχετε σε μελλοντικές έρευνες.

Για να την τήρηση των αρχείων μας και για άλλους διοικητικούς σκοπούς βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος. Όπως και κάθε επιχείρηση, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρούμε πλήρη και ενημερωμένα αρχεία για τους τρόπους με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και άλλες επιχειρησιακές δραστηριότητες και ως εκ τούτου θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για τήρηση αρχείων, ενημερώσεις και γενικούς διοικητικούς σκοπούς.

Για να προγραμματίσουμε και να εκτελέσουμε εκδηλώσεις της Experian βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος. Είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας να διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωση θα κυλήσει ομαλά και ότι θα έχετε μια καλή εμπειρία όταν παρακολουθείτε μια εκδήλωση που εκτελούμε.


Για την επίλυση παραπόνων και διαφορών βασιζόμαστε στη νομική βάση του έννομου συμφέροντος. Αν και θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που παρέχουμε και ότι δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να παραπονεθείτε, αν παραπονεθείτε, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το παράπονό σας και να το φέρουμε εις πέρας.

Για να συμμορφωθούμε με το νόμο, βασιζόμαστε στη νομική βάση ότι η "Επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση".

Με ποιους μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες

Μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο με εκείνα τα άτομα που πρέπει να τις χειριστούν, ώστε να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Experian στα οποία έχετε εγγραφεί. Τις μοιραζόμαστε επίσης με εταιρείες του ομίλου Experian που διαχειρίζονται ορισμένα τμήματα των υπηρεσιών για εμάς, με προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες που απαιτούν πρόσβαση μόνο στις προσωπικές σας πληροφορίες, καθώς και με μεταπωλητές, διανομείς και αντιπροσώπους που συμμετέχουν στην παροχή των υπηρεσιών που παρέχουμε, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ποιους και γιατί μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με άλλους.

  1. Εταιρείες του ομίλου
    Ως μέλος του ομίλου εταιρειών Experian, μπορούμε να επωφεληθούμε από τη μεγάλη υποδομή πληροφορικής και την τεχνογνωσία που υπάρχει στις δραστηριότητές μας. Αυτό σημαίνει ότι στα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μπορεί να έχουν πρόσβαση μέλη του ομίλου εταιρειών μας για υποστήριξη και διοικητικούς σκοπούς.
  2. Προμηθευτές
    Χρησιμοποιούμε αρκετούς παρόχους υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητές μας και αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών μπορεί να έχουν πρόσβαση στα συστήματά μας για να παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς ή/και σε εσάς για λογαριασμό μας.
  3. Δημόσιοι φορείς, αρχές επιβολής του νόμου και ρυθμιστικές αρχές
    Η αστυνομία και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου, καθώς και δημόσιοι φορείς, όπως οι τοπικές και κεντρικές αρχές, μπορούν μερικές φορές να ζητήσουν προσωπικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να είναι για λόγους πρόληψης ή ανίχνευσης εγκλημάτων, συλλήψεως ή δίωξης παραβατών, εκτίμησης ή είσπραξης φόρου, διερεύνησης καταγγελιών ή αξιολόγησης του πόσο καλά λειτουργεί ένας συγκεκριμένος κλάδος.
  4. Άτομα
    Μπορείτε να προμηθευτείτε αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς. Δείτε την ενότητα Τα δικαιώματά σας για το πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Πού στον κόσμο στέλνουμε πληροφορίες;

Δραστηριοποιούμαστε επίσης και αλλού εντός και εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, συνεπώς μπορεί να έχουμε πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες από εκεί και να τις μεταφέρουμε και σε αυτές τις τοποθεσίες. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, οι προσωπικές πληροφορίες τις οποίες προσπελαύνουμε ή μεταφέρουμε σε αυτές τις τοποθεσίες προστατεύονται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα προστασίας δεδομένων.

Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πού αποστέλλουμε τις πληροφορίες σας και τον τρόπο με τον οποίο προστατεύονται.
Αν και οι χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου εξασφαλίζουν όλες αυστηρούς νόμους για την προστασία των δεδομένων, υπάρχουν μέρη του κόσμου που μπορεί να μην είναι τόσο αυστηρά και δεν παρέχουν την ίδια ποιότητα νομικής προστασίας όταν πρόκειται για τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Για να βεβαιωθούμε ότι διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς, εφαρμόζουμε αυστηρές διασφαλίσεις κατά τη μεταφορά τους στο εξωτερικό. Για παράδειγμα:

  1. Αποστέλλοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες σε χώρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως έχουσες υψηλής ποιότητας νόμους προστασίας δεδομένων, όπως η Ελβετία, ο Καναδάς και η Νήσος του Μαν
  2. Θέτοντας σε ισχύ μια σύμβαση που έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τον παραλήπτη των προσωπικών σας πληροφοριών που παρέχει το κατάλληλο επίπεδο υψηλής ποιότητας προστασίας ή
  3. Αποστέλλοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες σε έναν οργανισμό-μέλος που έχει εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως παρέχοντα ένα κατάλληλο επίπεδο υψηλής ποιότητας προστασίας. Για παράδειγμα, το Πρόγραμμα Ασπίδας Προστασίας Απορρήτου που υπάρχει στις ΗΠΑ.

Θέλετε ακόμα να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διασφαλίσεις που χρησιμοποιούμε για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών στο εξωτερικό; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: emeagdpr@experian.com

Τα δικαιώματά σας για το πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες

Εάν το δικαίωμά μας να επεξεργαζόμαστε ή να μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες βασίζεται στο γεγονός ότι μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς και να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν λάθη, να περιορίσουμε ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη διαγραφή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, αν μας ζητήσετε να διορθώσουμε, να διαγράψουμε ή να σταματήσουμε την επεξεργασία, δεν θα είμαστε πάντα υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Αν συμβεί αυτό, θα εξηγήσουμε γιατί. Για να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: emeagdpr@experian.com

Σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. όπου παρέχετε τις πληροφορίες σας σε εμάς με τη συγκατάθεσή σας για να τις επεξεργαστούμε), μπορείτε να ζητήσετε να παρέχουμε τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς είτε σε εσάς είτε σε τρίτο μέρος σε μορφή που χρησιμοποιείται συνήθως. Αυτό ισχύει μόνο εάν τις επεξεργαζόμαστε με αυτοματοποιημένα μέσα. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας επικοινωνώντας μαζί μας στο emeagdpr@experian.com


Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν θα αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας για να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

Προβλήματα με τον τρόπο χειρισμού των πληροφοριών ή των δικαιωμάτων σας

Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε τα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά αν νομίζετε ότι δεν τηρούμε αυτή τη δέσμευση, ενημερώστε μας επικοινωνώντας μαζί μας στο emeagdpr@experian.com

Έχετε επίσης το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, την εποπτική αρχή που ρυθμίζει τον χειρισμό προσωπικών πληροφοριών στην Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους:

  1. Μεταβαίνοντας στον ιστότοπο http://www.dpa.gr/ 
  2. Τηλεφωνικά στο 30 210 6475 600
  3. Ταχυδρομικά στο Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523 Αμπελόκηποι Αθήνα


Πώς κρατάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς

Το απόρρητο και η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι η πιο σημαντική πτυχή κάθε υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών και την αντιμετωπίζουμε εξαιρετικά σοβαρά. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από τις επίκαιρες τεχνολογίες και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταστροφή, χρήση ή αποκάλυψη.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε περισσότερα σχετικά με τις διασφαλίσεις και τα μέτρα ασφαλείας για τη διαχείριση των πληροφοριών σας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διάφορες διασφαλίσεις για να διασφαλιστεί ότι τα άτομα των οποίων χειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες δεν θα βλάπτονται αδικαιολόγητα από τις δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούμε τα προσωπικά τους δεδομένα. Αυτές περιλαμβάνουν τη διάθεση πληροφοριών στα άτομα, ώστε να κατανοήσουν πώς θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά τους δεδομένα από την Experian, να εξηγήσουν τα δικαιώματά τους να λάβουν τις πληροφορίες που διατηρούμε και να διορθώσουμε ή να περιορίσουμε τις πληροφορίες τους και να παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα άτομα μπορούν να υποβάλουν καταγγελία εάν είναι δυσαρεστημένα.

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους εργαζόμενους και σε τρίτους, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών σε εσάς. Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές εγγυήσεις για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για πόσο καιρό κρατάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες

Θα διατηρήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για τις περιόδους που ορίζονται στην ενότητα Τι πληροφορίες συλλέγουμε παραπάνω και όπου δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε συγκεκριμένη περίοδο, θα τις διατηρήσουμε μόνο όσο τις χρειαζόμαστε. Ενδέχεται επίσης να τις διατηρήσουμε για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις μας, να επιλύσουμε τυχόν διαφωνίες και να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν από το στοιχείο πληροφοριών σε άλλο και εξαρτώνται από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στα οποία έχετε εγγραφεί, οπότε ο χρόνος για τον οποίο διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ενδέχεται να διαφέρει.

Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λογική πίσω από το πόσο καιρό κρατάμε τις πληροφορίες σας.


Στοιχεία επικοινωνίας
Τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τα ονόματα και οι διευθύνσεις διατηρούνται για όσο χρόνο υπάρχει συνεχής ανάγκη για μας να τα έχουμε. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για 12 μήνες από την τελευταία σας αλληλεπίδραση μαζί μας. Εάν ζητήσετε να εξαιρεθείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ B2B, θα διατηρήσουμε τις προτιμήσεις σας για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λάβετε επικοινωνίες μάρκετινγκ B2B στο μέλλον.

Πληροφορίες συσκευής
Οι πληροφορίες συσκευής, όπως ο τρόπος σύνδεσης στο διαδίκτυο και η ανάλυση οθόνης, διατηρούνται για όσο χρόνο υπάρχει συνεχής ανάγκη να τις έχουμε.

Άλλο
Επίσης, συλλέγουμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες κατά την εγγραφή σας σε μια εκδήλωση της Experian. Αυτά τα δεδομένα θα διατηρηθούν μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τη διαχείριση της εκδήλωσης.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η ανάγκη μας για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών θα επανεκτιμάται σε τακτική βάση και οι πληροφορίες που δεν απαιτούνται πλέον για οποιονδήποτε σκοπό θα διαγράφονται/απορρίπτονται με ασφάλεια.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Μπορεί να ενημερώσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή και ιδανικά θα πρέπει να την ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις. Δεν θα σας ειδοποιήσουμε για κάθε μικρή αλλαγή, αλλά εάν υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή για το πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, θα σας ενημερώσουμε και, όπου απαιτείται, θα σας ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.

Αυτή η έκδοση ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Μάιο του 2018.



Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US